понеділок, 22 вересня 2008 10:32

Московський партіархат вимагає імпічменту для Ющенка

Четверта всеукраїнська хресна хода православно-патріотичної громадськості "проти втягування України в НАТО" пройде у Києві в понеділок, 22 вересня.

Про це передає "Новий Регіон".

Хода розпочнеться опівдні від Свято-Успенського собору Києво-Печерської лаври, пройде центром міста з молитовними зупинками біля Верховної Ради, уряду, Секретаріату президента, будівлі МЗС і завершиться біля арбітражного суду, де розглядатиметься позов представників православної громадськості до властей про незаконність "втягування України в НАТО".

У всеукраїнськомугромадському об"єднанні "Православний вибір" (УПЦ МП), повідомили, що ставши членом НАТО, Україна перетвориться на "плацдарм північноатлантичного блоку проти наших єдиновірних братів - народів Росії і Білорусі і у будь-який момент може бути використана Заходом у своїх агресивних планах з розв"язування військових дій в будь-якій точці земної кулі".

Реальна "загроза" для України стати членом НАТО, вважають в "Православному виборі", виникла "в результаті нагнітання антиросійської істерії в Україні і Заході після того, як Росія дала відсіч грузинським агресорам у Цхінвалі і визнала незалежність Південної Осетії і Абхазії".

Учасники хресної ходи знову вимагатимуть від властей відкликати лист про початок плану дій з членства України в НАТО.

Також вони підтримають ініціативу народних депутатів оголосити імпічмент президентові Віктору Ющенку "за дії з втягування України в НАТО і розв"язування антиросійської кампанії" та закличуть ініціювати дострокові парламентські і президентські вибори в Україні.

Московський патріархат вимагає оголосити Ющенку імпічмент і провести дострокові вибори в Україні.

Цензор.

Зараз ви читаєте новину «Московський партіархат вимагає імпічменту для Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі