понеділок, 17 листопада 2008 20:45

Москаль "забракував" партійне майбутнє Яценюка

Представник "Народної самооборони", народний депутат Геннадій Москаль вважає, що створення нових політичних проектів - це марна робота. На його думку, ні Арсеній Яценюк, ні інші претенденти на нові політичні проекти не розкрутять їх ні до парламентських, ні до президентських виборів.

Зокрема Г.Москаль зазначив: "Партії Яценюка ще немає. Партію треба було створювати, коли він перебував на посаді Голови ВР". Створення нових політичних проектів він вважає марною роботою. "Це нагадує старий анекдот, коли докладають у центр: "Колгосп створений, залишилося набрати колгоспників", - наголосив політик.

Г.Москаль запевнив, що ні А.Яценюк, ні інші претенденти на нові проекти не розкрутять їх у короткі строки, що залишилися до виборів. "Рейтинг Яценюка був пов"язаний з його посадою. Немає посади - немає рейтингу. Де партія "Єдність" Омельченка? Був він мером - була партія, немає мера - немає партії. Де "Відродження" Кирпи? Немає Кирпи - немає "Відродження". Ще потрібні приклади?" - підсумував він.

Нагадаємо, екс-спікер парламенту А.Яценюк вже сформував першу виборчу п"ятірку своєї політичної сили. Про це він заявив в інтерв"ю українським ЗМІ. "Як це не парадоксально, але в першій п"ятірці і в першій десятці ви не побачите тих, кого ви бачите щодня на телевізійних екранах", - зазначив політик. За його словами, зараз активно ведеться організаційна робота. "Я починаю серію регіональних поїздок заради того, щоб сформувати основний кістяк політичної сили", - повідомив А.Яценюк, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Москаль "забракував" партійне майбутнє Яценюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі