четвер, 03 липня 2008 12:35

Москаль оскаржив рішення суду у справі Жванії

Народний депутат від "Нашої України – Народної самооборони" Геннадій Москаль, який учора представляв інтереси Давида Жванії в Апеляційному суді Києва, подав до Верховного суду України касаційну скаргу. Про це повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

У даній скарзі Москаль просить:

"1. Постановити ухвалу про скасування рішення Апеляційного суду м. Києва і залишити в силі судове рішення Радянського районного суду м. Києва від 30 вересня 1999 р. про встановлення факту безперервного проживання Жванії Д.В. на території України з 1991 р.

2. Скасувати ухвалу Апеляційного суду м. Києва про продовження терміну апеляційного оскарження скарги Генеральної прокуратури України в справі N 2-3919-а/99 за заявою Жванії Д.В.

3. Постановити ухвалу про зупинення дії рішення Апеляційного суду м. Києва від 2 липня 2008 р. в справі N 2-3919-а/99 до розгляду касаційної скарги у Верховному суді України".

РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Москаль оскаржив рішення суду у справі Жванії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі