вівторок, 15 квітня 2014 10:09

Москаль голосуватиме за відставку Авакова

Москаль голосуватиме за відставку Авакова
Фото: 24tv.ua

Нардеп від "Батьківщини" Геннадій Москаль вважає справедливою вимогу мітингувальників про відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістів у Верховній Раді, повідомляє корепондент Gazeta.ua.

"Авакова як і весь уряд призначав Майдан. Ми тільки голосували його рішення. Якби мене підло не обманули і не запропонували список, окремо за Авакова я б не голосував. Але подали список, бо усвідомлювали, що поодинці більшість не пройде. Бо у багатьох перший запис у трудовій книжці — міністр. А дехто без досвіду роботи. Тому маємо сьогодні такий результат. Майдан мав усвідомлювати, якими будуть наслідки", - зауважив Москаль.

Нардеп запевнив, що у разі внесення до сесійної зали питання про відставку Авакова він за неї проголосує. Політик обурився з приводу діяльності правоохоронних органів та влади в цілому на сході та півдні України.

"Є маса законодавчих актів для того, щоб діяти адекватно. Але ми бачимо лише нерішучість. Думають, що воно пройде. Перший день, коли була заблокована Луганська СБУ, де були зброя, секретні документи, особові справи агентури, мали її захищати. А де влада сьогодні? Все розраховують, що це пройде, як трипер. Але так не буде", - сказав він.

 

Зараз ви читаєте новину «Москаль голосуватиме за відставку Авакова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі