середа, 08 жовтня 2008 12:18

Москаль: Балога "дурить" Ющенка

Депутат від "Народної самооборони" Геннадій Москаль заявляє, що у Президента України Віктора Ющенка одне джерело іформації – це голова Секретаріату Президента Віктор Балога.

"У нього одне джерело інформації – це Балога. Тому все це і відбувається. Якби у Президента була інформаційна "багатовекторність", як в 2004-2005 роках, всього цього б не було", - сказав Москаль в інтерв"ю Главреду.

На зауваження, що на Банковій вважають, що пропрезидентська сила – "Наша Україна", "Єдиний центр", або іменний блок Президента, може взяти на цих виборах 17%, Москаль відреагував таким чином: "Це що, серйозно? Це у Балоги лихоманка чи що? Які 17%, люди добрі?! Ну, вони дурять Президента, ну що тут зробиш? Ну, 17 так 17% - як кажуть, "розтин покаже", хто що має. Але, думаю, настає велике розчарування. Якщо вони думають грошима купити, то сумніваюся, що у них щось вийде. Адже я знаю, що робиться на Західній Україні: там же розчарування повне, і я не знаю, хто за них голосуватиме. На Сході нічого не придбали, та ще і втратили тих 2-3%, що мали, на Півдні – те ж. Центральна Україна відвернулася, Київ відвернувся – і це показали дострокові вибори в Київраду. Вони думають, що приклад Черновецького гідний наслідування і що можна купити всіх пенсіонерів за мішок гречки. Але знаєте, можна купити киянина, але львів"янина купити неможливо, тернопольчанина купити неможливо!", - відзначив депутат.

Москаль також відзначає, що указ про розпуск парламенту вже існує. "Цей указ давно існує! Найоптимальнішим для Секретаріату Президента було б призначити вибори на 7 січня, на Різдво. Люди йшли б вранці в церкву, а по дорозі – на виборчі ділянки. Хоча, як у нас сьогодні діє Секретаріат Президента, можливо все. Хай призначають вибори на 7 січня, в крайньому випадку – на 8 січня, коли народ буде вже зовсім п"яний. І тоді "Наша Україна" зможе узяти ці 17%", - відзначив депутат.
Зараз ви читаєте новину «Москаль: Балога "дурить" Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі