четвер, 18 липня 2019 08:14

Мосійчук знявся з виборів

Мосійчук знявся з виборів
Екс-радикал Ігор Мосійчук зняв свою кандидатуру із позачергових виборів до Верховної Ради. Фото - facebook.com/igor.mosijcuk

Нардеп Верховної Ради VIII скликання, кандидат на дострокових виборах по 94-му округу Ігор Мосійчук заявив, що не балотуватиметься.

24 травня він вийшов з Радикальної партії Олега Ляшка. А тепер закликав виборців підтримати кандидата від президентської партії "Слуга народу" Олександра Дубінського. Про це він сказав у відеозверненні в Facebook. При цьому додав, що не підтримує ні Дубінського, ні "Слугу народу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд відхилив заяву Мосійчука про заборону КиївПрайду

Мосійчук також розповів, що йому нібито пропонували "мочити" Дубінського. І стати "технічним кандидатом" нардепа Ігоря Кононенко, який обирається по тому ж округу. Навіть давали гроші за зняття в його користь. З цього приводу політик звернеться тепер в поліцію і Державне бюро розслідувань.

У 94-й округ входить Васильків, Обухів і два райони - Обухівський і Васильківський. Там балотується 41 кандидат.

Нардеп Ігор Мосійчук побився з лідером Радикальної партії Олегом Ляшком і на емоціях вдарив Ляшка по голові тростиною. Інцидент трапився перед виходом Мосійчука з Радикальної партії.

Зараз ви читаєте новину «Мосійчук знявся з виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі