четвер, 31 січня 2008 16:56

Морозов очолить Раду Банку

Олександр Морозов заявляє, що йому запропоновано очолити раду Ощадбанку.

Про це він повідомив "Українській правді" у четвер.

"У зв`язку з ротацією членів Спостережної ради мені запропоновано очолити Раду Банку. Зараз я чекаю на нараду в президента з питань розвитку Банку", - сказав він.

"Я не претендую на посаду Голови Правління і вважаю, що кандидатура на цю посаду має бути запропонована урядом", - підкреслив Морозов.

У той же час він підкреслив, що згоден з тим, що заміна голови правління може викликати паніку серед вкладників і тому потрібно бути дуже обережним (необхідно з особливою обережністю вирішувати це питання).

"Кращий варіант, щоб не допускати паніки, це узгоджені дії президента і прем`єра", - підкреслив він.

"Виплати внесків, безумовно, найважливіший проект, але сьогодні Банк практично виведений з ринку, на радість конкурентам. Конкуренція на банківському ринку дуже висока і повертати втрачені ринкові позиції складно", - додав він.

Говорячи про перевірку діяльності банку Контрольно-ревізійним управлінням, за результатами яких президент почав вимагати звільнення глави правління Анатолія Гулея, він сказав:

"Зауваження в перевіряючих були, і вони достатньо серйозні, однак, при злагодженій роботі правління і спостережної ради Банку, переборні".

Раніше повідомлялося, що Морозов є однією з найвірогідніших кандидатур на посаду глави правління Ощадбанку, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Морозов очолить Раду Банку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі