четвер, 13 листопада 2008 16:10

Мороза за спікера-Плюща: "Він всіх поставить на місце"

Лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз вважає, що найбільш відповідною кандидатурою на посаду голови ВР є Іван Плющ.

Про це він заявив сьогодні журналістам на презентації своєї книги "Інтерв"ю для вас".

"Якщо говорити з тієї точки зору, яке завдання четвертий рік мучить нашого Президента, то йому необхідно зупинитися на кандидатурі Івана Плюща, оскільки він всіх поставить на місце, у тому числі і Президента", - сказав Мороз.

Він відзначив великий досвід Івана Плюща і його обізнаність в українській політиці.

Крім того, екс-глава українського парламенту вважає гідним кандидатом Адама Мартинюка, який досконало знає Регламент Верховної Ради, а також позитивно оцінює можливість обрання Головою ВР Олександра Лавриновича.

"Про Литвина я говорити не буду, він навряд чи піде на роль технічного спікера, а якщо це буде інакше, то тут складається багато різних ситуацій, які можна по-різному трактувати Якщо узяти його передвиборне гасло "Країні потрібен Литвин", то потрібно показати, навіщо потрібен Литвин, але поки що ми це не бачимо", - підкреслив Мороз, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Мороза за спікера-Плюща: "Він всіх поставить на місце"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі