четвер, 20 вересня 2007 19:10

Мороз звернувся у ГПУ з приводу фальсифікації виборів

Голова Верховної Ради України 5-го скликання Олександр Мороз звернувся до генерального прокурора Олександра Медведько з приводу інформації про підготовку фальсифікації парламентських виборів.

Про це Мороз повідомив сьогодні під час зустрічі з представниками дипломатичних місій, акредитованих в Україні. За його словами, поступає інформація з різних місць про те, що відбувається підготовка до фальсифікації вибору.

Він відзначив, що йдеться про можливість використання фальшивих бюлетенів, а також про неучасть представників опозиції в роботі виборчих комісій.

Сьогодні фракція Партії регіонів в парламенті 5 скликання попросила правоохоронні органи перевірити інформацію з приводу нібито намірів членів дільничних виборчих комісій від опозиційних сил не підписувати підсумкові виборчі протоколи після виборів.

Зокрема, перший замкерівника фракції ПР Василь Кисельов заявив сьогодні з парламентської трибуни, що "помаранчеві сили" готують фальсифікації результатів дострокових виборів у Верховну Раду у південно-східних і центральних регіонах України, а також в Криму, передає УНІАН 
Зараз ви читаєте новину «Мороз звернувся у ГПУ з приводу фальсифікації виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі