понеділок, 17 березня 2008 19:42

Мороз збирається вивести на вулиці 30 тисяч людей

Соцпартія і ряд лівих політичних сил мають намір 30 березня 2008 року провести в Києві масові акції протесту проти приєднання України до Плану дій щодо членства в НАТО (ПДЧ). Про це повідомили у прес-службі СПУ.

Як зазначає прес-служба, антинатовська акція протесту буде також приурочена до візиту в Київ президента США Джорджа Буша – "з метою продемонструвати негативне ставлення більшості українців до планів Америки "втягнути" Україну в Альянс".

На думку секретаря політради СПУ Сергія Червонописського, "у разі приєднання України до Плану дій, вона відразу ж потрапляє "під приціл" ісламських терористів: тому що удар буде завданий по слабкій ланці, а не по Америці". Він також вважає, що "українські солдати обов`язково будуть залучені до військової операції в Афганістані, тому що сьогодні між вступом у НАТО і війною в Афганістані потрібно ставити знак рівності".

Як припускають в СПУ, в акції протесту візьмуть участь не менш як 30-35 тисяч киян, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Мороз збирається вивести на вулиці 30 тисяч людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі