середа, 10 жовтня 2007 12:39

Мороз заступився за соціаліста, якого Бойко назвав пройдисвітом

Лідер СПУ Олександр Мороз високо цінує Володимира Бойка. Але не згоден з його різкою оцінкою діяльності і людських якостей соціаліста Ярослава Мендуся, якого Бойко, за його власним зізнанням, як людина "просто не сприймає" і вважає "пройдисвітом".

Нагадаємо, що вчора на прес-конференції в, Бойко заявив: "Від таких партії треба позбавитись".

"Я високо ціную господарський і політичний досвід Володимира Семеновича, його практичний внесок у справу відстоювання соціальної справедливості на підприємствах, які відносяться до сфери його впливу, а також в депутатську діяльність, - цитує Мороза сайт СПУ. - Розумію, що для гострих висловів Володимира Бойка на адресу роботи Соціалістичної партії і її активу є підстави. Проте я не згоден з деякими узагальненнями, робити які можна виключно на основі результатів аналізу, яких у Володимира Бойка, природно, немає. Зокрема, вважаю несправедливою і некоректною його оцінку ролі і місця у виборчій кампанії (і в партії) Ярослава Мендуся. Це один з найбільш відповідальних і підготовлених політиків, здатних мислити і діяти масштабно і кваліфіковано".

Зараз ви читаєте новину «Мороз заступився за соціаліста, якого Бойко назвав пройдисвітом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі