середа, 13 червня 2007 12:13

Мороз за ніч склав вірш про Ющенка-салагу

Спікер Верховної ради 5 скликання Олександр Мороз заявляє, що у з"їздах опозиції, на яких було затверджено заяви депутатів про вихід з фракцій, переважно брали участь студенти.

Про це Мороз заявив в залі засідань Верховної ради в середу.

"Сьогодні в розмові президент Ющенко говорить, що з"їзди відбулися, і на цьому треба поставити крапку. Як свідчать учасники цих заходів, у багатьох випадках замість з"їздів партії збирали студентів, які голосували", - сказав Мороз.

"Бо так дешевше. Дешева політика виходить. Використовують дітей, щоб за їхніми спинами прорватися до влади. Діти вирішують, бути парламенту чи ні, бути єдиній державі, чи не бути, бути спокою, чи трагедії. Це діти вирішують, а не відповідальні політики", - додав він.

Водночас він прокоментував слова президента про те, що парламент нагадує йому дембелів, які загулялися.

"Нам дають оцінки різні політики. От один назвав учора Верховну Раду, здається, дембелями, що проїхали свою станцію. Я хотів би, щоб ми не ображалися на такі висловлювання і на тих, хто це висловлює. Це звичайний єфрейторський гумор із середовища, де розум вимірюється строком служби", - сказав Мороз.

Він зачитав свою за віршовану відповідь:

"Оцінки чути звідтіля,
Чи з переляку, чи з відваги.
Здається ніби дембеля,
А виявляється солаги"

Раніше Ющенко заявляв:

"Я розумію, що зараз парламент для багатьох нагадує епізод з анекдоту про дембелів, які загулялись так, що прогуляли свою станцію. Мені здається, що всім потрібно набратися політичної совісті, не знущатися над нацією і виконувати домовленості", пише Українська правда.
Зараз ви читаєте новину «Мороз за ніч склав вірш про Ющенка-салагу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі