неділя, 23 листопада 2008 12:44

Мороз вважає, що люди вже оцінили "помаранчеву революцію"

Оцінку результатам "помаранчевої революції" вже дали люди. Майдан назавжди увійде до історії України як символ об`єднання українського суспільства у боротьбі за свободу і права людей, як символ надії на те, що ми, українці, зможемо стати гордим народом. Про це заявив лідер Соцпартії Олександр Мороз, повідомили в прес-службі СПУ.

"Тисячами і тисячами людей в ті дні володіло відчуття причетності до давно очікуваних змін. Не персони на тронах, не люди на сцені надихали Майдан. Він високо ніс справжні людські цінності і сам ставав такою цінністю. Пишаюся тим, що в ті дні був з людьми, як і тоді, коли Майдан зароджувався в акціях "Україна без Кучми" і "Повстань, Україна!". І хай цінності Майдану на ньому і залишилися, оскільки всенародним рухом (як не раз бувало в історії) скористалися політики, не здатні дорости до його високих ідеалів, вплив Майдану на суспільство збережеться. Він не дасть народу перетворитися на рабів. Дуже сподіваюся на це". УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Мороз вважає, що люди вже оцінили "помаранчеву революцію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі