понеділок, 29 жовтня 2007 14:01

Мороз сподівався на Чижа і Вітренко, але вони вибрали інший шлях

Лідер СПУ Олександр Мороз залишається керівником партії, але має намір повернутися до своєї заяви про відставку на з"їзді.

Про це Мороз заявив на засідання політради СПУ в суботу, повідомляє прес-служба партії.

"На засіданні Політвиконкому партії була розглянута моя заява про відставку. Мій крок не був грою на публіку. Мене ніщо не тримає на посаді голови, крім відповідальності за долю людей, що пов"язали себе з партією, за долю партії, за завершення тієї державної справи, якій віддано багато років життя", - заявив Мороз.

"Ця заява моїми колегами - однопартійцями не підтримана. До неї можна повернутися на з"їзді. Сприйму як належне будь-яке його рішення", - наголосив Мороз.

Він пригадав, що 13 років тому він пропонував очолити партію Наталії Вітренко.

"Вона побоялася взяти на себе таку обузу, а потім зробила те, що їй було вигідно. Сподівався згодом на Івана Чижа, він зробив свій демарш. Надіявся до певного часу на Юрія Луценка, він виявився зрадником", - сказав Мороз.

"Тепер не буду прогнозувати: лідер з"явиться сам. Але до того часу, поки ви мені довіряєте, буду просити підтвердження такої довіри", - додав він, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Мороз сподівався на Чижа і Вітренко, але вони вибрали інший шлях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі