Ексклюзиви
вівторок, 05 серпня 2008 12:32

Мороз розповів про прохання покійного батька Луценка

Мороз розповів про прохання покійного батька Луценка
Покійний батько міністра внутрішніх справ Юрія Луценка просив екс-спікера Верховної Ради, лідера СПУ Олександра Мороза зберегти опіку над Луценком.

Про це розповів сам Мороз, пише газета "Дело".

Коментуючи вихід Луценка із СПУ два роки тому, Мороз заявив: "Я не знаю цієї людини".

"Луценко першим привітав мене з обранням на пост голови парламенту. Він, до речі, кілька разів просив залишити його на посаді міністра МВС при уряді Януковича. Проте те, що він говорив раніше, настільки різниться з тим, що він сказав пізніше.

Не хочу говорити про це, це морально важко. Навіть враховуючи розмову з його батьком (незадовго до того, як він пішов з життя), який просив мене опікуватися Юрієм. Знаючи деякі особливості його характеру, він переживав за нього", - заявив лідер СПУ.

Покійний батько міністра внутрішніх справ Юрія Луценко просив екс-спікера Верховної Ради, лідера СПУ Олександра Мороза зберегти опіку над Луценком. За словами Мороза, мова йшла про запальність і незібраність глави МВС.

Мороз не виключає, що Луценка зіпсувала влада. "Зараз він говорить речі, неприпустимі у стосунках між людьми. Знаючи наперед, що це брехня. І продовжує гнути свою лінію заради досягнення якоїсь тактичної мети. Я цього зрозуміти не можу. І не хочу".

Цензор.

Зараз ви читаєте новину «Мороз розповів про прохання покійного батька Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути