вівторок, 05 серпня 2008 10:32

Мороз розповів про інтриги Тимошенко, Жванії і Порошенка

Лідер СПУ Олександр Мороз розповів, що відмовився від коаліції з помаранчевими силами в 2006 році через інтриги.

Про це він розповів в інтерв"ю газеті  "Дело".

"На другий же день після мого обрання головою Ради я зустрічався з Тимошенко. Вона переконувала тимчасово відмовитися від місця спікера, запевняючи, що при іншому складі коаліції я знову буду обраний", - розповів він.

"У свою чергу Жванія просив підтримки, щоб посадити на місце голови Верховної Ради Порошенка. Він говорив, що "протягом трьох місяців розберемося з Юлією", Порошенко, мовляв, стане прем"єром, а мене виберуть спікером. Обидві пропозиції я тоді відхилив як інтригу", - розповів Мороз.

"Протягом трьох місяців розберемося з Юлією"

Він також розповів, що останнім часом займався партійним будівництвом, і партія збирається балотуватися на наступних виборах. Відповідаючи на питання про шанси, він сказав: "Партія буде мати фракцію в парламенті".

Відповідаючи на питання, з ким би увійшла його фракція в коаліцію, Мороз сказав:

"Тільки не з "Нашою Україною". Це найбільш ненадійна політична сила. Навіть президент від неї дистанціюється".

"Інші великі блоки ідентичні. Відмінність лише в тому, що в Партії регіонів серед лідерів є прагматики, що орієнтуються на економіку країни. І в цьому вони нам близькі. Я маю на увазі того ж Миколи Азарова. Якщо говорити про політичну силу БЮТ, то це не що інше, як партійне оформлення спекулятивного бізнесу", - додав Мороз.

Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Мороз розповів про інтриги Тимошенко, Жванії і Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі