четвер, 14 серпня 2008 08:38

Мороз прогнозує напружену осінь

Осінь буде напруженою. Такий прогноз озвучив лідер Соцпартії Олександр Мороз.

"Любі друзі" разом з БЮТ увійшли до такого відвертого екстазу стосунків, що вирішити їх можуть хіба що дострокові вибори. Схоже, це природний вихід", - відзначив політик. Його цитує прес-служба СПУ.

"Я вже говорив, що не виключаю висловлення недовіри Кабміну Тимошенко. Хоча треба дати уряду ще попрацювати. Практика - критерій істини. Це давно сказано. Люди, які свого часу голосували за Блок Тимошенко, повинні навчитися робити висновки самостійно, на своєму досвіді", - заявив лідер соціалістів.

Він також припускає, що восени будуть зроблені спроби переформатувати коаліцію. "Сьогодні коаліції у форматі БЮТ і НУНС не існує - це очевидно, як очевидна відсутність зв"язку між нею і урядом", - додав Мороз.

Нагадаємо, раніше Мороз заявив, що в середині осені буде висловлена недовіра уряду Юлії Тимошенко, що стане стартом дострокових парламентських виборів, які відбудуться наприкінці зими, - в лютому або березні, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Мороз прогнозує напружену осінь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі