четвер, 03 липня 2008 11:32

Мороз про Ющенка: "Ні, добровільно такий не піде з поста Президента"

Навіть якщо з"ясується, що отруєння Віктора Ющенка в 2004 році було політичною технологією, і він обманним шляхом прийшов до влади, добровільно Президент у відставку не піде. Так вважає лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз.

Як повідомили в прес-службі СПУ, Мороз зазначив, що імпічмент Президентові теж не реальний, "навіть якщо обурена громадскість зажадає від парламентських сил ініціювати процедуру відставки Президента".

"Ця процедура не виписана в Конституції України. А документи, які стосуються практичної реалізації імпічменту, - Закон про тимчасові слідчі комісії, Закон про спеціального прокурора, - заблоковані", - сказав політик.

Мороз також упевнений, що "за моральними міркуваннями подати у відставку здатний політик, для якого існує якась межа, навіть якщо раніше обставини змушували його ухвалювати спонтанні рішення".

"Але якщо постраждалий із самого початку розумів можливі наслідки. Ні, добровільно такий не піде", - підсумував соціаліст, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Мороз про Ющенка: "Ні, добровільно такий не піде з поста Президента"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі