четвер, 24 січня 2008 11:42

Мороз про бійку між Луценком і Черновецьким

Лідер СПУ Олександр Мороз, коментуючи недавній вчинок Юрія Луценко щодо Леоніда Черновецкому, сказав, що йому "за державу образливо".

На його думку, за Міністром внутрішніх справ ховається "суть людини без Бога в голові, але такої, що комплексує і жадібної до влади". Про це політик заявив в інтерв"ю газеті "Хрещатик". Зокрема, партієць сказав, що він жодних стосунків з колишніми соціалістами, а нині міністрами в Кабміні Юлії Тимошенко, Йосипом Вінським і Юрієм Луценком не підтримує.

"Із згаданими персонажами стосунків з мого боку ніяких не немає. Те, що вони роблять проти партії, мені добре відомо. Протидією цим спробам є поліпшення організаційно-партійної роботи, навчання активу", - підкреслив глава СПУ, додавши, що названі чиновники були "постійною причиною напруги на колишніх засіданнях керівних органів партії через взаємну неприязнь і нетерпимоість".

Разом з тим, на його переконання, Луценко свої особисті якості продемонстрував на "брудному інциденті після недавнього засідання РНБО". "За державу образливо" - хотілося б повторити відомий афоризм. Самовиправдання, яке звучало після цього в ефірі, бравада і тому подібне - це дешевий примітив, за яким ховається суть людини без Бога в голові, але такої, що комплексує і жадібної до влади, позбавленої моральних обмежень, створених життям, сімейним вихованням, традиціями і просто совістю", - резюмував Мороз, пише Цензор.

Зараз ви читаєте новину «Мороз про бійку між Луценком і Черновецьким». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі