понеділок, 08 жовтня 2007 08:50

Мороз планує повернутися до парламенту

Лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз переконаний, що його партія і надалі впливатиме на політичну ситуацію в країні і незабаром повернеться у Верховну Раду. За словами Мороза, Соцпартія не збирається оскаржувати результати виборів через заангажованість українських судів. "Ми не будемо цим займатися, оскільки для цього потрібна, як на мене, воля інших політичних сил. А разом цим можна було б займатися", - сказав він.

Крім того, Мороз завірив, що його партія не збирається відмовлятися від цілей, які ставила перед собою на парламентських виборах, зокрема щодо продовження політреформи і збільшення повноважень місцевих органів влади.

"Соцпартія діятиме в цьому напрямі і, думаю, знайде ще багато можливостей для виконання цього завдання", - сказав він.

"А повернення до парламенту - це не настільки тривала справа, як комусь здається. Тим паче, що люди дістануть можливості розібратися з тим, що насправді відбувається в країні", - відзначив Мороз.

Як повідомлялося раніше, за даними обробки 100% протоколів дільничних комісій по Україні на позачергових парламентських виборах за Партію регіонів віддали свої голоси 34,37% виборців, що взяли участь в голосуванні. БЮТ отримав 30,71%, блок "Наша Україна" – "Народна самооборона" - 14,15%, Комуністична партія України - 5,39%, Блок Литвина - 3,96% голосів. Соціалістична партія набрала 2,86% голосів і до парламенту не пройшла.

 

За матеріалами: proUA.com

 

 

Зараз ви читаєте новину «Мороз планує повернутися до парламенту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі