середа, 01 вересня 2021 16:06

Моргенштерн висловився про вбивства українців на Донбасі та окупацію Криму: "Пох*й"

Моргенштерн висловився про вбивства українців на Донбасі та окупацію Криму: "Пох*й"
Раніше Моргенштерн збирався із гастролями в Україну.

Російському артисту Моргенштерну, який називає президента РФ Путіна "красунчиком", байдуже на російську агресію проти України, захоплення українських територій і вбивства українців. Про це він сказав в інтерв'ю Дмитру Гордону. Відео опублікував громадський активіст Сергій Стерненко.

На репліку "Крим - це територія України", Моргенштерн відповідає: "Слухай, не повіриш, але мені так на це пох*й".

"Так само йому плювати на те, що на Донбасі російська окупаційна армія за наказом Путіна постійно вбиває українців", - каже Стерненко й показує наступну відповідь Моргенштерна:

"Мені на це так пох*й". Ну мені просто нецікаво про це говорити".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеведучий Остапчук похвалився обіймами з російським окупантом Кіркоровим

"Йому нецікаво. Він громадянин країни-агресора, але йому байдуже, що його країна воює проти України. Він хоче заробити бабла на українцях. Але наступна відповідь розкриває усі його думки", - говорить Стерненко.

Моргенштерн запитує Гордона про війну: "Ти бачив це сам?".

"В інтерв'ю він намагався все звести до: "Ти ж там не був. Не бачив, що там російські військові вбивають українців". Значить, цього й немає. Ось що він хотів сказати насправді. Намагався сказати, що "іх там нєт". Типовий російський окупант", - каже Стерненко про Моргенштерна.

Восьмий рік триває агресія РФ проти України. 2014-го російський окупант захопив Крим. Також російська армія захопила райони Донецької та Луганської областей. Там діють російські окупаційні адміністрації.

З початку російської агресії на Донбасі під час боїв загинули 2694 українських військовослужбовців, зазнали поранень 10 237, повідомляли Збройні сили України в травні.

Зараз ви читаєте новину «Моргенштерн висловився про вбивства українців на Донбасі та окупацію Криму: "Пох*й"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі