субота, 22 грудня 2012 08:59

"Молодші "регіонали" можуть збунтуватися" - експерт

"Молодші "регіонали" можуть збунтуватися" - експерт
Протистояння між опозицією та владою може набувати дуже емоційних і гострих форм, включно з масовими бійками, підкреслює Олена Сибірякова Фото: genshtab.censor.net.ua

Теперішня Верховна Рада буде цікавіша за минулу. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловила політтехнолог Олена Сибірякова.

"Протистояння між опозицією та владою може набувати дуже емоційних і гострих форм, включно з масовими бійками. У Рибака є хороші якості для такого парламенту – він у віці й виглядає досить спокійно. Це може позитивно впливати на народних депутатів. Молодий енергійний голова Верховної Ради на викрик із залу міг би миттєво відповідати двома-трьома словесними випадами і це тільки розігрівало б емоції", - наголосила експерт.

Сибірякова підкреслила, що з іншого боку, спікер поважного віку, з радянською партійно-функціонерською історією символізуватиме застій.

"Лінія конфлікту між опозицією та владою може набути форми конфлікту між поколіннями. Молодші "регіонали" можуть збунтуватися. І це небезпечно, бо кінцевий результат таких конфліктів нічого хорошого "старій" владі не дасть", - зауважила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В умовах кризи адміністративний підхід Азарова може стати в нагоді - експерт

Думки інших експертів стосовно того, чому головою Верховної Ради став 66-річний Володимир Рибак, а уряд знову очолив 65-річний Микола Азаров, читайте у журналі "Країна" № 49 (152) за 20 грудня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «"Молодші "регіонали" можуть збунтуватися" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі