вівторок, 12 жовтня 2010 16:58

Могильов 38 разів літав за рахунок України під час відпустки - Москаль

Могильов 38 разів літав за рахунок України під час відпустки - Москаль
Протягом липня-вересня міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов 19 разів літав до Криму на літаках внутрішніх військ МВС України. Всього він здійснив за державний кошт 38 польотів.

Про це заявив депутат від НУНС Геннадій Москаль.

"Ознайомившись із хронологією використання службової авіації діючим міністром внутрішніх справ, виникають серйозні підозри у зловживанні та перевищенні влади Могильовим при здійсненні ним багатьох перельотів", - зауважив він.

Нинішній міністр, за словами нардепа, вже в кілька разів перевершив Юрія Луценка.

"Знаючи про жорстку негативну суспільну реакцію та гучний скандал із використанням службової авіації екс-міністром внутрішніх справ Юрієм Луценко, пан Могильов за 7 місяців перебування на посаді вирішив "перевершити" свого попередника у кілька разів", - заявив Москаль.

Згідно з довідкою держпідприємства обслуговування повітряного руху України, міністром МВС на літаках внутрішніх військ здійснено 38 перельотів, з них 19 - до Криму.

"При чому усі здійснено у літній період, під час перебування у відпустці", - зазначили у прес-службі.

Останній переліт, за словами Москаля, Могильовим здійснено 21 вересня 2010 року до Сімферополя.

Політик нагадує, що в Україні є внутрішні рейси багатьох українських авіакомпаній, які здійснюють рейси до АР Крим. Їх використання зменшує бюджетні витрати у сотні разів.

"То яка ж справа примусила керівника МВС використовувати для власних перельотів "на морє" літаки внутрішніх військ МВС? На фоні всебічного недофінансування МВС України, його керівник продовжує вести розкішне життя, нічим не обмежуючи свої особисті потреби", - здивувався Москаль.

Останнім часом Москаль став найбільш послідовним критиком політики міністра МВС Могильова. Особливо резонансною стала історія про подарований керманичу міліції автомобіль "Кадиллак".

Список усіх польотів Могильова на службових літаках можна подивитися тут.

Gazeta.ua за матеріалами прес-служби Народної Самооборони
Зараз ви читаєте новину «Могильов 38 разів літав за рахунок України під час відпустки - Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі