вівторок, 17 серпня 2010 09:08

Між коаліцією та опозицією склались цивілізовані стосунки - Клюєв

Між коаліцією та опозицією склались цивілізовані стосунки - Клюєв

Перший віце-прем'єр Андрій Клюєв не виключає, що восени у складі Кабміну відбудуться деякі зміни.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

"Можливо, якісь відставки будуть, можливо, якісь призначення будуть. Але в цілому, я думаю, що уряд буде працювати", - сказав Клюєв.

Він зазначив, що для зміни керівництва уряду сьогодні немає жодних передумов - коаліція працює продуктивно.

"Зараз у коаліції і Верховній Раді я не бачу якихось великих проблем, щоб були якісь потрясіння", - заявив віце-прем'єр.

За його словами, також у парламенті немає серйозного протистояння між коаліцією та опозицією: між ними склалися цивілізовані стосунки.

"Передумов для зміни керівництва уряду і уряду в цілому я не бачу", - зазначив Клюєв.

Тим часом у БЮТ заявляють, що влада розгорнула переслідування членів партії "Батьківщина" по всій країні.

"Лише протягом кількох останніх тижнів представники силових структур здійснили невиправдані захоплення осередків партії та громадських приймалень народних депутатів від БЮТ у низці областей України", - йдеться у заяві партії.

Як повідомляли ЗМІ, до осені в уряді очікуються масштабні кадрові чистки. На початку липня у відставку відправили віце-прем'єра Володимира Семиноженка, міністра з питань надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича, міністра охорони навколишнього природного середовища Віктора Бойка.

NEWSru.ua

Зараз ви читаєте новину «Між коаліцією та опозицією склались цивілізовані стосунки - Клюєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі