четвер, 11 липня 2019 12:00

Місцевий чиновник передумав подавати на президента до суду

Місцевий чиновник передумав подавати на президента до суду
Секретар Бориспільської міськради Ярослав Годунок передумав судитися із президентом.

Секретар міськради Борисполя Ярослав Годунок обурений тим, що його конфлікт із президентом Володимиром Зеленським використали як провокацію проросійські ЗМІ, і заявив, що передумав подавати на нього до суду.

Про це він сказав у відео, оприлюдненому уночі, пише "Главком"

"Через те, що інцидент використали проросійські сили і телеканали, і намагаються зробити із цього провокацію, тому я вийшов в ефір. Я один із тих, хто закликав голосувати за нашого президента", - сказав Годунок.

Він пояснив, що конфлікт на нараді 10 липня із президентом виник тому, що "оточення Зеленського подало неправдиву інформацію".

"Це невелике непорозуміння, яке завтра минеться", - заявив посадовець.

"Я не хочу розхитувати ситуацію в країні, коли ворожі канали намагаються використати цю ситуацію як провокацію і показати в поганому світлі нашого президента", - зауважив секретар Бориспільської міськради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали топ-чиновника, якому загрожує кримінал

10 липня президент Володимир Зеленський вигнав секретаря Бориспільської міськради Ярослава Годунка з зустрічі за те, що той раніше був засуджений.

Перепалка між главою держави і чиновником сталася у Борисполі.

Зараз ви читаєте новину «Місцевий чиновник передумав подавати на президента до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі