середа, 11 квітня 2007 15:46

Мін"юст відмовився візувати документи БЮТ для їх подачі в ЦВК

Міністерство юстиції відмовило представникам БЮТ завізувати документи для подачі до Центрвиборчкому і наступної участі у виборах. Про це повідомив депутат від БЮТ Валерій Писаренко.

"Мін"юст за законом про вибори зобов"язаний завізувати своєю печаткою копію статуту партії та свідоцтва про реєстрацію. Потім ці документи мають подаватися до ЦВК, тому що це є підставою для реєстрації на виборах", - зазначив Писаренко.

За його словами, "Батьківщина" звернулася до Мін"юсту з тим, щоб той завірив їхні установчі документи, але отримав відмову.

"За вказівкою міністра всі документи, які стосуються партій, забрали в кабінет до заступника Лавриновича пана Бондика. Саму печатку Мін"юсту в себе тримає Лавринович, який не дає можливості візувати такі документи", - зазначив Писаренко.

Депутат сказав, що представники Мін"юсту пояснили, що "такою є позиція уряду – виборів немає поки не буде рішення Конституційного суду".

Сьогодні партії-учасники БЮТ провели з"їзд, де ухвалили рішення про створення блоку Тимошенко на дострокових виборах, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Мін"юст відмовився візувати документи БЮТ для їх подачі в ЦВК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі