понеділок, 18 серпня 2008 11:05

Міноборони РФ: УНА-УНСО готує провокацію в Горі

Міноборони РФ заявило про підготовку масштабної провокації з боку Грузії в Горі, в якій нібито братимуть участь українські націоналісти з УНСО.

"За отриманою у неділю інформацією розвідки російських миротворців, підкріпленою даними радіоперехоплення, в околицях Горі терміново формується озброєна група, яка складається з грузин, українських націоналістів з УНСО і чеченських терористів, що знаходяться в Грузії", - сказав представник Міноборони РФ.

За його словами, їх планується переодягнути в російську військову форму і запустити в Горі, де ці бандити займуться мародерством і знущатимуться з місцевих жителів, що буде зафіксоване на телекамери, а потім представлене світові як "звірства російської воєнщини".

"Штаб російської миротворчої групи, що знаходиться в околицях Горі, вже повідомив міські власті про провокацію, яка готується, і чекає від них адекватних дій. Російські миротворці знаходяться на своїх позиціях, в місто Горі ніхто з них не входив. Заявляємо, що якщо провокацій уникнути не вдасться відповідальність за неї повністю ляже на грузинські власті, - відзначає Міноборони.

Нагадаємо, організація УНА-УНСО провела 11 серпня акцію протесту посольства Росії в Україні у зв"язку з подіями в Грузії. Акція отримала назву "Сьогодні Абхазія і Південна Осетія в Грузії - завтра Крим в Україні!", повідомляють РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «Міноборони РФ: УНА-УНСО готує провокацію в Горі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі