четвер, 18 вересня 2008 16:14

Міністри-"нашоукраїнці" підуть проти Ющенка - джерело

Подати у відставку готові не всі міністри за квотою НУ-НС. За інформацією "Экономических известий", Президент Віктор Ющенко наполягатиме на відкликанні міністрів, призначених за квотою НУ-НС, не дивлячись на те, що усередині фракції не всі згодні з таким рішенням.

Але, подати у відставку готові не всі міністри.

"Залишаться глави: Мінрегіонбуду - Василь Куйбіда, Міносвіти - Іван Вакарчук, Мінпаливенерго - Юрій Продан, МінЖКГ - Олексій Кучеренко, МВС - Юрій Луценко", - повідомило джерело видання, наближене до Кабміну.

Воно зазначило, що пів року тому Віктор Ющенко вимагав від прем"єра їх звільнити: "Міністри це не забули. Президент зруйнував коаліцію і, природно, вимагатиме відставки міністрів і за своєю квотою. Інше питання, що він зможе їм запропонувати натомість? Вони ж втратили депутатські мандати".

Нагадаємо, що Юрій Луценко вчора заявив, що він не має наміру йти з уряду: "Народна самооборона" проти штучного розвалу коаліції, тому я і далі виконую обов"язки міністра і не збираюся подавати у відставку".

Зараз ви читаєте новину «Міністри-"нашоукраїнці" підуть проти Ющенка - джерело». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі