четвер, 12 грудня 2019 02:40

Міністр, який виліз на стіл, хоче собі більшої зарплати

Міністр, який виліз на стіл, хоче собі більшої зарплати
Міністр юстиції Денис Малюська виліз на стіл у своєму кабінеті. Фото: Соцмережі

Міністра юстиції Дениса Малюська не влаштовує зарплата.

"У мене приблизно 17 тисяч гривень. У заступників так само. Але це без премій. З надбавкою у мене вже приблизно 29 тисяч гривень", розповів Малюська в інтерв'ю "Українській правді".

Він заявив, що очікує більшої зарплатні.

"По грошах у нас є домовленість в уряді, що ми зарплати піднімемо, в тому числі і мені. Тому що коли в мене закінчаться гроші, то звідси хочу чи не хочу, а піду. А вони в мене закінчаться. Рік з моменту призначення мені вистачить, і то під питанням. А далі – ні. Тому ми точно приймемо рішення про підвищення заробітних плат. Я підозрюю, що це відбудеться дуже швидко, сподіваюсь, жовтень-листопад", сказав Малюська.

"Якщо зарплата не підвищиться хоча б до 80 тисяч – надовго мене не вистачить. Менше – це не довготривала історія працевлаштування. Четверо дітей, це потребує коштів", додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нерухомість у Києві та бізнес у дружини. Що задекларував міністр-мільйонер Малюська

Водночас Малюська заявив, що в уряді готові підвищити зарплату.

"Є консенсус всередині уряду. І більше того, навіть міжнародні інвестори, які вкладають кошти в Україну, постійно нас про це питають. Адже розуміють: уряд, який отримує мізерну заробітну плату, живе коштом чогось іншого. Це можуть бути тільки хабарі або додаткові неформальні витрати під якісь зобов'язання. Ми так не працюємо. Відповідно, в нас немає іншого виходу, окрім як підвищити заробітну плату".

Раніше міністр юстиції Денис Малюська похвалився своїми досягненнями за 100 днів роботи, підкріпивши до посту фото, де він сидить з ногами на робочому столі в кабінеті. Фото Малюська опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Міністр, який виліз на стіл, хоче собі більшої зарплати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі