вівторок, 08 квітня 2008 14:48

Міністр Тимошенко заробляє більше ніж сама прем`єрка

Вчора оприлюднив декларацію про свої доходи ще один член уряду - міністр охорони здоров`я Василь Князевич. Згідно з даними декларації, його доходи в 2007 році перевищили 280 тисяч гривень, пише "Дело".  З цієї суми 255 тисяч гривень є заробітною платою. Близько 28 тисяч Князевич одержав як матеріальну допомогу.

Міністр також задекларував квартиру площею 128,9 квадратного метра. Крім того, він є власником легкового автомобіля Skoda Octavia з об`ємом двигуна 1,8 літра. На відміну від низки своїх колег в уряді, зарплата міністра Князевича вища, ніж у членів його сім`ї. У 2007 році вони заробили трохи більше 30 тисяч гривень. Також членам його сім`ї належить 21 сотка землі і садовий (дачний) будинок загальною площею 177,36 квадратного метра.

Юлія Тимошенко минулого року заробила 81 тисячу 681 гривню, цю суму прем`єр-міністр вказала у своїй декларації про доходи.

Зараз ви читаєте новину «Міністр Тимошенко заробляє більше ніж сама прем`єрка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі