пʼятниця, 17 жовтня 2008 15:14

Міністр послав на... керівників вугільних підприємств

У Луганській області намітилася системна тенденція із затримки виплат поточної зарплати гірникам.

Про це на сьогоднішній нараді повідомив перший заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Юрій Ареф"єв, передає видання "Остров".

"Намітилася тенденція із збільшення термінів погашення поточних боргів, і може виникнути навіть прострочена заборгованість", - сказав Ареф"єв.

Ареф"єв говорив із цього приводу з міністром вугільної промисловості Віктором Полтавцем.

Заступник губернатора, перш ніж озвучити відповідь міністра, поцікавився, чи є на нараді жінки.

Отримавши позитивну відповідь, пан Ареф"єв зробив виправлення на жіночі вуха й переказав слова Віктора Полтавця.

"Полтавець мені сказав: "Шановний Юрій Євгенович... Так пішли вони на фіг, ці генерали (генеральні директори вуглевидобувних підприємств). Ні міністр, ні голови адміністрацій не повинні вирішувати питання, які безпосередньо покладені на плечі генеральних директорів. Ніхто їх на цю роботу йти не змушував".

Виходячи з бесіди з міністром, заступник губернатора зробив висновок, що, дійсно, саме керівники вугільних підприємств зобов"язані забезпечити виплату поточної зарплати в строк. Юрій Ареф"єв заявив, що він не збирається вмовляти когось виконувати свої обов"язки, пише Економічна правда.

Зараз ви читаєте новину «Міністр послав на... керівників вугільних підприємств». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі