середа, 08 грудня 2010 12:12

Міністр під прикриттям боротьби з підтопленням будує маєтки на березі Дніпра

Міністр під прикриттям боротьби з підтопленням будує маєтки на березі Дніпра

Міністр регіонального розвитку та будівництва Володимир Яцуба під приводом боротьби з підтопленням отримав у Дніпропетровську земельну ділянку орієнтовною площею 0,1 га у прибережній захисній смузі Дніпропетровська для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. Про це повідомляє газета Україна молода.

Газета оприлюднила рішення Дніпропетровської міської ради від 24 лютого 2010 року №123/55, згідно з яким дружині Яцуби - Ользі - надано дозвіл на розробку проекту землеустрою про відведення земельної ділянки у районі вулиці Кубанської (Амур-Нижньодніпровський район Дніпропетровська).

"Прикрившись боротьбою з підтопленнями, глава Мінрегіонбуду за бюджетні кошти "освоює" землі прибережної захисної смуги Дніпропетровська під садиби для своєї рідні", - пише газета.

Зокрема, уточнює видання, на своїй вотчині - у Дніпропетровську - міністру уряду Миколи Азарова "вдалося переконати місцевих депутатів видати дозвіл на отримання земельних ділянок де-факто на березі Дніпра, а де-юре - на березі його притоки - річки Шпакова".

"І все б нічого, і намивання ділянки під будівництво тут оформлене як ... "боротьба з підтопленнями". А отже, мільйонні кошти на це виділив міський бюджет із кишень платників податків - самого Дніпропетровська", - зазначає видання.

Нагадаємо, у червні, за інформацією Gazeta.ua, міністр регіонального розвитку і будівництва Володимир Яцуба обматюкава журналістів.

Перед початком засідання уряду міністр проходив повз журналістів, які в коридорі Кабміну записували коментар міністра юстиції Олександра Лавриновича. "От б...дь суки, пройти не можна !", - сказав голосно Яцуба у бік журналістів.

Зараз ви читаєте новину «Міністр під прикриттям боротьби з підтопленням будує маєтки на березі Дніпра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі