пʼятниця, 06 жовтня 2017 12:41

Міністр Януковича у Росії танцював брейк-данс

Колишній міністр доходів і зборів Олександр Клименко танцює в російському Сочі на вечірках, а у Москві проводить засідання з бізнес-партнерами.

Про це заявив військовий прокурор Анатолій Матіос на брифінгу журналістам.

"Хочу вам продемонструвати реакцію підозрюваного пана Олександра Клименка після отримання звістки про арешт і передачу в управління держави належних йому активів.

 

Екс-мінздох Клименко перейшов на брейк-данс у синіх штанцях і втратив будь-яке розуміння, що відбувається. Йому залишається тільки танцювати і повернутися в Україну. Місто Сочі, у колі групи директорів компанії "Унісон", - розповів військовий прокурор і показав фото.

Також Матіос показав світлину, де Клименко у Москві.

 

"Місто Москва, засідання коза-ностри майбутніх і теперішніх підозрюваних по кримінальному провадженню. Це збори ради директорів групи компанії "Унісон" в одному із офісних центрів", - пояснив він.

Фотографії з Росії отримали процесуальним шляхом і вони є доказами, зауважив військовий прокурор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний податківець Януковича живе на широку ногу в Москві

Олександр Клименко був міністром доходів і зборів з грудня 2012-го по лютий 2014 року. Після утечі Віктора Януковича в лютому 2014 року залишив Україну.

ЗМІ показали відео, на якому Клименко тікає разом з екс-генпрокурором Віктором Пшонкою.

Зараз ви читаєте новину «Міністр Януковича у Росії танцював брейк-данс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі