понеділок, 24 грудня 2007 19:36

Мінфін України підготував оновлений проект держбюджету-2008

Міністерство фінансів України підготувало оновлений проект державного бюджету країни на 2008 рік, мовиться в повідомленні на офіційному веб-сайті Мінфіну з посиланням на його голову Віктора Пинзеника.

"Міністерство фінансів підготувало проект закону про державний бюджет на 2008 рік до розгляду на засіданні Кабінету міністрів. Не дивлячись на неймовірно стислі терміни для підготовки документа, Мінфін успішно виконав це завдання", - сказав він.

Голова Мінфіну виступає за ухвалення бюджету до кінця поточного року для забезпечення стабільності виплат зарплат і пенсій в країні. "Країна повинна увійти до нового року з бюджетом", - підкреслює Пинзеник.

При цьому, за його словами, новий уряд не міг зберегти колишню редакцію проекту бюджету, оскільки в ньому не була врахована нова ціна на газ, що імпортувався, і була присутня критична розбалансованість державних фінансів на тлі реального дефіциту, що "зашкалював".

Згідно з повідомленням, в оновленому документі ці проблеми вирішені. "Баланс бюджету відновлений, а також запропоновано ряд соціальних ініціатив", - наголошується в повідомленні, повідомляє ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА.

Зараз ви читаєте новину «Мінфін України підготував оновлений проект держбюджету-2008». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі