вівторок, 24 листопада 2020 09:49

Мільйони за відставку: хто з високопосадовців отримав найбільше за звільнення - ЗМІ

Мільйони за відставку: хто з високопосадовців отримав найбільше за звільнення - ЗМІ
Ексглава СБУ Василь Грицак. Фото: Укрінформ

Колишні військові високопосадовці, яких відправили у відставку за президентства Володимира Зеленського, отримали під час звільнення від 900 до 2,3 млн грн.

Про це йдеться в розслідуванні Bihus.Info.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посадок, про які казав Зеленський, немає. Є совкові колегії Венедіктової - Рябошапка

Журналісти встановили, що ексочільник Управління держохорони Валерій Гелетей при звільненні отримав майже 805 тис. грн. На посаді він заробляв понад 889 тис. грн на рік.

Колишній глава Служби безпеки Василь Грицак отримав при звільненні 1,4 млн грн, а ексголовнокомандувач ЗСУ Віктор Муженко - близько 2 млн грн.

Міністр оборони в уряді Володимира Гройсмана Степан Полторак при звільненні з військової служби отримав 1,9 млн грн. На посаді він отримував трохи більше 1,1 млн грн на рік.

Ексглава Нацполіції Сергій Князєв при звільненні отримав 2,3 млн грн. Майже стільки ж, скільки заробляв на рік.

Колишньому керівнику Нацгвардії Юрію Аллерову при звільненні виплатили понад 1,8 млн грн. 2020-го йому "додали" ще понад 524 тис. грн.

Раніше журналісти програми Bihus.info повідомляли, що чоловік генпрокурорки Ірини Венедіктової Денис Колесник звільнився з МВС, а потім поновився і отримав за це понад 770 тис. грн. Він працює заступником начальника департаменту кіберполіції.

Зараз ви читаєте новину «Мільйони за відставку: хто з високопосадовців отримав найбільше за звільнення - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі