неділя, 12 травня 2019 14:28

Мільйон переглядів для розпуску Ради: у Зеленського запустили відеопетицію

Мільйон переглядів для розпуску Ради: у Зеленського запустили відеопетицію
Команда Зеленського запустила відеопетицію про розпуск Ради. Фото: Радіо свобода

Команда новообраного президента Володимира Зеленського опублікувала відеопетицію про розпуск Верховної Ради.

Зеленський розгляне петицію, якщо ролик переглянуть один мільйон людей. Відео опублікували на YouTube-каналі "Зе!Президент".

"Ми запитали у людей на вулиці, що вони думають щодо розпуску Верховної Ради. А зараз запитуємо вас – залишити чи розпустити? Нагадуємо, що після мільйона переглядів новообраний президент зверне увагу на це питання в першу чергу", – йдеться в описі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коломойський дав пораду Зеленському

На відео лідер команди-учасниці "Ліги сміху" "Заінька" Руслан Ханумак запропонував проголосувати під роликом щодо розпуску Ради.

"Якщо ви підтримуєте розпуск Ради – ставимо лайк, якщо не підтримуєте – ставимо дизлайк. Це велика відповідальність, яку ми маємо вивантажити на наші плечі. І ми це зробимо", - наголосив Ханумак.

Команда новообраного президента Володимира Зеленського підготувала проект указу про достроковий розпуск Верховної Ради. Водночас у представників Зеленського різняця погляди щодо дострокового розпуску Ради.

Зараз ви читаєте новину «Мільйон переглядів для розпуску Ради: у Зеленського запустили відеопетицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі