вівторок, 26 квітня 2011 14:34

Міліція не вважає себе винуватою у смертельній аварії в Сімферополі
5

Фото: Фото: Цензор.нет

У Сімферополі на вулиці Данилова "Mazda -626" 25 квітня в'їхала в компанію молодих людей. У результаті аварії троє загинули.

7-річний Ігор Беспечук, який вижив у ДТП, повідомив, що за "Mazda", коли вона налетіла на пішоходів, гналася патрульна машина ДАІ, пише Сегодня.

"Наша компанія з чоловік десяти стояла на зупинці, - розповів Ігор. - Це на вул. Данилова - в радгоспі "Південний" (околиця Сімферополя - ред.). Ми після дискотеки збиралися їхати додому. Раптом чую, що хтось швидко мчить - думав, що машина "Швидкої допомоги". Але за мить бачу - це іномарка, а за нею машина ДАІ "летить". Даішники ззаду вдарили, і "Mazda" занесло в наш натовп ... ", - розповів він.

Існувала думка, що в автомобілі "Mazda" перебувала співробітниця паспортної служби. Проте в.о. начальника кримського главку МВС України Сергій Резніков заявив, що жінки в машині не було.

"Водій за кермом був один, - говорить Сергій Резніков. - Олени Ставропуло з ним не було, це точно. Машина ДПС за "Mazda", на час ДТП не гналася, співробітники міліції під'їхали пізніше, коли там уже били водія. Але факт зіткнення машини ДАІ з "Mazda" дійсно був, приблизно за півгодини до аварії, і в іншому місці".

За словами полковника міліції, до того як збити п'ятьох пішоходів, "Mazda" спочатку зачепила автомобіль ДПС і водій іномарки спробував сховатися. Даішники почали переслідувати його, і затримали вже після того, як водій, не впоравшись з керуванням, вилетів на зупинку громадського транспорту.

Прибувши на місце, вони врятували водія "Mazda" від самосуду - свідки ДТП виволокли його з машини і почали бити.

Зараз ви читаєте новину «Міліція не вважає себе винуватою у смертельній аварії в Сімферополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі