пʼятниця, 19 жовтня 2012 17:56

Міліція на Черкащині збирає пусті бланки з печатками

Міліція на Черкащині збирає пусті бланки з печатками
Фото: ukranews.com

Дільничний міліціонер у селі Дмитрушки Уманського району просив у голови місцевої виборчої комісії поставити печать на трьох чистих бланках.

"Я спочатку погодилася, а тоді передзвонила колегам і вирішила забрати бланки, – розповідає голова комісії Ольга Ситник. – Прийшла у райвідділ міліції, написала заяву про відмову. Міліціонери пояснювали мені, що відтиски на чистих бланках їм потрібні для паспортизації дільниці. Мовляв, так робиться щоразу під час чергових виборів. Показували мені цілий стос чистих бланків із печатками. Тим не менше, я вирішила свої бланки забрати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободівець": "Влада кинула всі свої ресурси на мажоритарну кампанію"

Ситник обрана головою комісії від партії "Батьківщина". Уманський район входить до 200-округу, де балотується скандально відомий регіонал та екс-бютівець Антон Яценко. З іменем Яценка пов'язують дві аварії. У першій автомобіль, що належав сестрі депутата протаранив "Деу-Нексію". В результаті цієї аварії загинув 28-річний черкасець. А кілька днів тому в аварію потрапив сам Антон Яценко. Тоді обійшлося без людських жертв.

Зараз ви читаєте новину «Міліція на Черкащині збирає пусті бланки з печатками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі