середа, 27 лютого 2008 09:34

Міліціонер, який показав Яценюку середній палець, оскаржить своє звільнення в суді

Колишній замначальника спецпідрозділу "Кобра" Олексій Кожа має намір вимагати сатисфакції в суді у зв"язку з обставинами свого звільнення, зокрема підставою і процедурою зняття з посади, пише газета "Сегодня".

Про це видання повідомив сам Кожа.

"За словами підполковника, він має намір оскаржити підставу, по якій його звільнили з посади (дискредитація звання офіцера), і власне процедуру (спочатку зняли, а потім оголосили). Кожа не збирається продовжувати службу, але для нього має принципове значення формулювання звільнення, оскільки від цього залежить розрахунок пенсії (він зараз сам виховує неповнолітню дочку - дружина загинула кілька років тому)", - пише газета.

За інформацією видання, Кожа вимагатиме сатисфакції в суді у п"ятницю.

На колегії МВС за участю президента голова Верховної Ради Арсеній Яценюк розповів, що став свідком інциденту на дорозі, коли джип не поступився дорогою, потім з автомобіля "показали середній палець". Як з"ясувалося, за кермом знаходився заступник начальника "Кобри" України Кожа.

Ющенко заявив, що начальник ДАІ, начальник "Кобри" і його заступник повинні подати у відставку, пише "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «Міліціонер, який показав Яценюку середній палець, оскаржить своє звільнення в суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі