субота, 07 листопада 2015 16:20

"Ми йшли на великі компроміси. Тепер нам треба допомога ЄС" - Гройсман про відновлення Донбасу

"Ми йшли на великі компроміси. Тепер нам треба допомога ЄС" - Гройсман про відновлення Донбасу

Україна розраховує на допомогу європейських партнерів у питанні відновлення окупованих територій Донецької та Луганської областей після їх повернення під контроль України.

Про це в інтерв'ю ZN.UA заявив голова Верховної Ради України Володимир Гройсман.

"Зрозуміло, що будуть якісь внутрішні державні програми і місцеві податки. Однак тут потрібно також розраховувати на допомогу європейських партнерів. Нам довелося йти на серйозні компроміси заради миру. Тому необхідні конкретні гарантії допомоги на відновлення територій", - сказав спікер.

Гройсман зазначив, що "за допомогою наших партнерів і союзників доб'ємося виконання угоди опонентами".

"Їм доведеться вивести війська і бойовиків, а також відкрити території для українських законів і виборів. Ми пройдемо цей важкий шлях", - висловив переконання спікер.

Нагадаємо, що з вчорашнього вечора російські бойовики і найманці обстріляли позиції українських військових 13 разів. Вогонь вівся з гранатометів різних калібрів, зенітних установок і стрілецької зброї.

Зараз ви читаєте новину «"Ми йшли на великі компроміси. Тепер нам треба допомога ЄС" - Гройсман про відновлення Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі