середа, 08 вересня 2010 17:04

Ми без копійочки зміцнили владу в Києві - Чечетов

Ми без копійочки зміцнили владу в Києві - Чечетов

Партія регіонів проти дострокових виборів мера столиці.

Про це в коментарі кореспонденту Gazeta.ua сказав заступник голови фракції ПР Михайло Чечетов.

"Є рішення Конституційного Суду про те, щоб проводити вибори у столиці через два з половиною роки. От тоді й будемо проводити", - наголосив він. "А якщо Черновецький таки подасть завчасно у відставку, то тоді над цим питання треба подумати...Бо навіщо зараз будоражити Київ? В столиці якраз наводиться порядок. Київ будується, чиститься. Все нормально. Команда в столиці є. Для чого щось змінювати?".

За словами нардепа, вибори можна провести лише для того, якщо хтось хоче влаштувати політичні ігрища.

"А так наша команда професіоналів прийшла... І навіть без грошей, які на прийшлося би потратити на вибори, робить все. Ми без копійочки зміцнили владу в Києві", - зазначив політик. "Але ми нічого не боїмось. Ми все одно знаємо, що ми в будь-якому разі виграємо ці вибори. І на всякі рейтинги ми не зважаємо. Ми непереможні", - додав він.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з"явилася інформація про домовленість Леоніда Черновецького і Юлії Тимошенко про те, що столичний градоначальник іде у відставку, а Тимошенко висуває свою кандидатуру на виборах мера.

Зараз ви читаєте новину «Ми без копійочки зміцнили владу в Києві - Чечетов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі