вівторок, 05 квітня 2011 13:54

Меру Димитрова, який на смерть збив жінку, дали сім років

Меру Димитрова, який на смерть збив жінку, дали сім років

4 квітня 2011 Червоноармійський районний суд Донецької області засудив до 7 років позбавлення волі колишнього мера Димитрова Юрія Анісімова, який минулої осені на смерть збив жінку.

У четвер суд закінчив розгляд кримінальної справи відносно Анісімова і засудив його до 7 років ув'язнення з відшкодуванням моральної шкоди сім'ї загиблої. Суд нагадав засудженому про його право подати апеляцію.

Як повідомлялося, міський голова Димитрова Юрій Анісімов 8 жовтня 2009 року на автомобілі Kia Cerato скоїв наїзд на робітницю шахти Центральна Ірину Тимошенко, в результаті чого вона отримала травми різного ступеня тяжкості і була госпіталізована. 22 жовтня жінка померла у лікарні.

За інформацією екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, медекспертиза вказала на вміст 0,75 проміле алкоголю в крові водія.

За фактом скоєння дорожньо-транспортної пригоди за участю Анісімова було порушено кримінальну справу за ч.2 статті 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Цією статтею передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 8 років. Досудове слідство проводила прокуратура Димитрова.

16 жовтня рішенням Красноармійського міського суду Анісімов був відпущений під заставу в 20 тис. грн, пізніше суд збільшив суму застави до 40 тис. грн. У 2010 році розгляд цієї кримінальної справи в суді почався 12 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Меру Димитрова, який на смерть збив жінку, дали сім років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі