середа, 08 вересня 2010 14:46

Мер Львова образився на "регіони" через рекламний ролик (ВІДЕО)

Мер Львова образився на "регіони" через рекламний ролик (ВІДЕО)
Мер Львова Андрій Садовий не хоче, щоб його показували на телебаченні поряд із "регіоналами".

Він офіційно вимагає, щоб його забрали з роликів "Партії регіонів", які почали транслюватись на українському телебаченні в межах політичної кампанії "Будуємо нову країну."

У кліпі є кадри з Львівського автобусного заводу.

Улітку цього року на завод приїхав віце-прем"єр-міністр Борис Колесніков, щоб обговорити виробництво автобусів до "Євро-2012". У числі делегації був і мер Львова.

"Сподіваюся, це непорозуміння і воно буде негайно виправлене. Відповідно до закону "Про рекламу" автори ролику не мали права використовувати мій образ без моєї згоди. Я звертаюсь і до усіх інших політичний партій з вимогою в майбутньому не використовувати моє зображення у політичних цілях", - сказано в офіційному зверненні Садового.

Выдзначимо, Андрій Садовий досі не визначився, від якої політичної сили балотуватиметься черговий раз на посаду голови Львівської міської ради на наступних виборах.

На цю заяву Ганна Герман заявила, що вони заберуть його з ролика, повідомив ZAXID.NET.

"Безперечно, це буде зроблено. Автори ролика навіть не могли подумати, що нову країну можна будувати без пана Садового, але якщо Андрій Садовий так думає, то його образ звідти обов"язково заберуть", - зазначила Герман.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Мер Львова образився на "регіони" через рекламний ролик (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі