понеділок, 26 травня 2008 11:25

Мер Луцька йде від Тимошенко

Мер Луцька Богдан Шиба написав заяву про вихід з ВО Батьківщина, що входить в БЮТ, і вручив її голові Волинської обласної організації цієї партії Анатолію Грицюку.

Мотивацію свого виходу з партії Шиба пояснив так: "Як багаторічний активний учасник національно-демократичних рухів в нашому краю, з болем спостерігаю за загостренням протистояння між різними політичними силами помаранчевого табору, яке інспіроване олігархами з різних сторін і яке може призвести до краху демократичної цивілізованої України".

"Переконано сповідуючи ідеали Майдану, не бажаю встрявати в бійню між своїми, близькими мені політичними силами, бо це нашкодить інтересам громади, яка чекає від мене щоденної роботи", - написав Шиба в своїй заяві про вихід з Батьківщині.

"Виходячи з вищесказаного, прошу не рахувати мене надалі членом партії ВО Батьківщина, але розраховуйте на мою підтримку всіх проектів і починань, які приноситимуть добро Україні і громаді нашого міста", - підкреслив мер.

Нагадаємо, минулого тижня лідер партії Єдиний Центр Ігор Кріль заявив, що в цю політсилу переходять багато представників БЮТ в регіонах, пишет Цензор.

Зараз ви читаєте новину «Мер Луцька йде від Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі