пʼятниця, 25 лютого 2011 20:28

Мер Івано-Франківська отримав "жовту картку"

Мер Івано-Франківська отримав "жовту картку"

На позачерговій сесії Івано-Франківської міської ради більшість депутатів (49 із 60-ти) визнали роботу мера Віктора Анушкевичуса у сфері ЖКГ "незадовільною".

"Визнання міською радою роботи мера у сфері житлово-комунального господарства незадовільною – це доволі серйозне зауваження і попередження йому. Якщо надалі міський очільник не робитиме висновків і проводитиме несистемну і безгосподарну політику, то ми дамо такій роботі належну оцінку і застосуємо усі делеговані нам законом повноваження, у тому числі, якщо на це будуть реальні підстави, й оголошення недовіри міському голові", – підкреслив голова фракції ВО "Свобода" в міській раді Роман Онуфріїв.

У свою чергу, секретар міської ради Руслан Марцінків підтвердив, що більшість показників вказують на збитковість головних комунальних підприємств міста.

До прикладу, лише "Теплокомуненерго" заборгував кредиторам 118 млн. при 300 млн. обігу коштів щорічно.

Майже у десять разів зросла заборгованість у іншого підприємства - "Водоекотехпрому".

Також у складній ситуації опинилися ЖЕО, що заборгували близько 35 млн. грн.

Зазначимо, Віктор Анушкевичус 31 жовтня минулого року був  вдруге обраний на посаду міського голови Івано-Франківська. Взагалом , цю посаду він обіймає з березня 2006 року.

Зараз ви читаєте новину «Мер Івано-Франківська отримав "жовту картку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі