середа, 08 грудня 2010 18:45

Мер Донецька став "Людиною року" в Росії

Мер Донецька став "Людиною року" в Росії

Мер Донецька Олександр Лук'яненко став лауреатом національної російської премії "Людина року - 2010".

Як повідомляє сайт Донецької міськради, 10 грудня 2010 року в Москві в Храмі Христа Спасителя відбудеться церемонія нагородження Лук'яненко.

Згідно з повідомленням, рішення про нагородження мера Донецька ухвалила експертна рада Російського біографічного інституту за поданням правління земляцтва донбасівців Москви.

"Почесне звання присуджене Лук'янченку за великий внесок у розвиток міста Донецька, зміцнення економічних і культурних зв'язків Росії і України. Національна премія "Людина року" була заснована у 1993 році Російським біографічним інститутом, головне завдання якого - дослідження російського суспільства крізь призму діяльності найбільш видатних його представників", - йдеться у повідомленні.

Національна премія "Людина року" була заснована в 1993 році Російським біографічним інститутом, головне завдання якого - дослідження російського суспільства крізь призму діяльності найбільш видатних його представників.

Премією нагороджуються найдостойніші громадяни Російської Федерації, а в окремих номінаціях - представники інших країн.

Премія присуджується за видатні досягнення в галузі релігії, політики, економіки, освіти, науки, культури, медицини, малого та інноваційного виробництва, спорту тощо.

Нагородженим особам вручаються Диплом лауреата і Срібний хрест, який є копыэю Георгіївського хреста, в розетці якого розташований золотий двоголовий орел.

Зараз ви читаєте новину «Мер Донецька став "Людиною року" в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі