неділя, 03 травня 2020 04:27

Мер Черкас впевнений, що йому погрожував заступник Єрмака

Мер Черкас впевнений, що йому погрожував заступник Єрмака
Бондаренко заявив, що йому погрожував заступник Єрмака. Фото: Нова доба

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко впевнений, що повідомлення із погрозами йому надсилав заступник керівника Офісу президента Сергій Трофімов.

"А щодо пана Трофімова, ми з ним гарно знайомі, у нас є багато спільних знайомих. Я скажу так: це зрозуміло, що це був він", розповів Бондаренко "Українській правді".

"Коли пан Трофімов представляв першого губернатора після президентства Зеленського, він просив мене допомагати йому, я допомагав".

Окрім того, Бондаренко також допомагав Зеленському під час другого туру виборів.

"Це ж не написав чомусь пан Єрмак, пан Тимошенко чи Іванов, Петров. Це написала людина, яка мене знає".

Мер також розповів, що після того як історія із листування стала публічною, то "наші спільні знайомі зателефонували мені зранку і сказали: "Там істерика в Офісі президента".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще одне місто достроково пом'якшує карантин

Нагадаємо, на скріншоті, який опублікував у Facebook мер Черкас Анатолій Бондаренко, людина, підписана як перший заступник голови Офісу президента України Сергій Трофімов нібито погрожує очільнику міста через раннє зняття карантинних обмежень. В ОП заявили, що Трофімов з Бондаренком не спілкувався.

Зараз ви читаєте новину «Мер Черкас впевнений, що йому погрожував заступник Єрмака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі