середа, 02 січня 2019 13:18

Менш ніж за добу Зеленський зібрав понад 120 тисяч прихильників

Менш ніж за добу Зеленський зібрав понад 120 тисяч прихильників
На сайті майбутнього кандидата в президенти Володимира Зеленського менше ніж за добу зареєструвались 130 тисяч прихильників. Фото: скріншот

Керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський, який оголосив про свій намір іти у президенти, збирає команду через спеціальний сайт https://ze2019.com/team.

Менш ніж за добу на ньому зареєструвалося понад 130 тисяч прихильників актора – попри те, що у перші хвилини роботи сторінки 1 січня на неї здійснили потужну хакерську атаку. За повідомленням студії "Квартал 95" у Facebook, протягом півгодини на сайт прийшло 2,5 млн запитів.

"Щойно з'явився сайт нашого руху "Слуга народу", щойно наша "невелика пташка" полетіла вгору – нас атакували хакери. Ми впораємося з цією атакою. Дякуємо, що ви з нами. Всіх переможемо. Ми – молодці!" – звернувся Зеленський до прихильників, коментуючи ситуацію.

Роботу сайту швидко відновили. Після завершення усієї процедури реєстрації користувачі отримують картинку із написом "ПреЗедент. Слуга народу". Головна вимога до потенційних членів команди – відсутність політичного минулого.

У новорічну ніч Володимир Зеленський заявив, що йде у президенти. Відеозвернення стало хітом соцмереж і набрало близько 1,7 млн переглядів у YouTube.

Зараз ви читаєте новину «Менш ніж за добу Зеленський зібрав понад 120 тисяч прихильників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі