пʼятниця, 17 серпня 2018 08:20

"Мене так вчили тато і мама" - Мосійчук прокоментував бійку з колегою в ефірі

Автор: LIGA.net
  Нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук    побився з представником депутатської групи "Воля народу" Сергієм Шаховим в ефірі телеканалу  "Прямий"
Нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук побився з представником депутатської групи "Воля народу" Сергієм Шаховим в ефірі телеканалу "Прямий"

Нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук шкодує про бійку з представником депутатської групи "Воля народу" Сергієм Шаховим в ефірі телеканалу "Прямий". Про це написав у Facebook.

"Дорогі друзі, хочу у всіх вас та глядачів телеканалу "Прямий" попросити вибачення за те, що після того, як колишній обнальщик сина Януковича "Стоматолога", а нині нардеп Сергей Шахов штовхнув мене під час ефіру, піднявся і дав здачі. Просто мене так вчили тато і мама, коли на тебе нападають, давати здачі", - написав Мосійчук.

За його словами, Шахов штовхнув його зненацька - і він упав на поранену ногу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партієць жорстоко побив жінку посеред вулиці

"Боляче. Підвівся. Як міг, намагався дати здачі. Як вийшло - судити вам. Наразі вдома. Почуваюся більш-менш. Обробив поранену ногу мазями. Відходжу. За інцидент шкодую. Більше жодних коментарів не буде!" - додав Мосійчук.

 

16 серпня в ефірі телеканалу "Прямий" під час програми "Разом" сталась сутичка між народним депутатом від "Радикальної партії" Ігорем Мосійчуком та представником депутатської групи "Воля народу" Сергієм Шаховим.

Зараз ви читаєте новину «"Мене так вчили тато і мама" - Мосійчук прокоментував бійку з колегою в ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі