субота, 11 липня 2020 17:21

Мендель прокоментувала чутки про вагітність від Зеленського

Мендель прокоментувала чутки про вагітність від Зеленського
Фейк про вагітність Мендель від Зеленського запустили журналіст Роман Реведжук у Facebook та лідер партії 5.10 Геннадій Балашов на YouTube Фото: facebook.com/profile.php?id=1781187626

Прессекретарка президента Володимира Зеленського Юлія Мендель порадила у відеозверненні звернути увагу на імена людей, що запустили чутки про нібито її вагітність від глави держави.

Відео розмістила у Instagram.

У публікації до звернення вона розмістила посилання на матеріал 24 каналу про найгучніші фейки року.

"Читайте, думайте і пам'ятайте: ви – те, що ви споживаєте. Особливо, коли йдеться про інформацію. Поважайте інших і головне – поважайте себе", – сказала Мендель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський виходить із самоізоляції

Фейк про вагітність Мендель від Зеленського запустили журналіст Роман Реведжук у Facebook та лідер партії 5.10 Геннадій Балашов на YouTube. Чутки про вагітність, як стверджує Балашов, ширяться урядовим кварталом.

Рік тому президент Володимир Зеленський призначив Юлію Мендель своїм прессекретарем. Відповідний указ глава держави видав 3 червня 2019 року. Одразу після свого призначення Мендель під стінами Офісу президента обіцяла: "Президент не ховається від медіа. Щотижня він щось коментує. Він ніколи не відмовляє у коментарі. Ми будемо робити брифінги якомога частіше. Будемо доносити позицію президента, відповідати на запитання".

Зараз ви читаєте новину «Мендель прокоментувала чутки про вагітність від Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі